Brug ofte tunnel?


autospelen
Voor mijn 8-jarige zoon is het antwoord maneklaar. Een tunnel natuurlijk. Steek al die auto’s maar onder de grond. Mijn 6-jarige zoon bekijkt de zaak iets genuanceerder. Alle twee moeten ze er komen. Zo kan ieder kiezen waar hij het liefste rijdt. Met het puntje van zijn tong uit zijn mond, laat hij zijn Cars-autootjes racen in een imaginaire looping. Een mooi compromis maakt hij. Voor hem geen schaarste. Geld is toch gewoon iets dat je in de bank haalt, zodra je portemonnee leeg is, mama. Ik zag een of andere kunstenaar op ATV ook voor de dubbeloplossing gaan. Hij had er zelfs een levensgrote maquette bijgeknutseld.

Wie absoluut niet wakker ligt van brug ofte tunnel:

  • de kleuters van school “De Fonkel”, over wie ik vandaag iets schreef
  • de dame die zich begin deze week in mijn btw-listing 2008 verslikte
  • de muziekgroepen wiens recensies ik woensdag onder handen nam
  • de client supervisor van het grafisch bureau dat mij maandag prijs vroeg